április 2020

Adatkezelési előírások a digitális munkarendhez

  • Publikálva: 9 April 2020
  • Írta: nemja

Tisztelt Szülők!

Kérjük figyelmesen olvassa át  "A tantermen kívüli digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezelésről” szóló tájékoztatót, valamint a hozzá kapcsolódó Útmutatót.

A téjékozató megtekinthető ITT.

Az adatkezelési útmutató megtekinthető ITT.

 

Beiratkozás eljárásrendje

  • Publikálva: 6 April 2020
  • Írta: nemja

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

A 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beiratkozással kapcsolatos fontos szülői feladatokról IDE KATTINTVA részletesen tájékozódhat. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

Gyermeke beiratkozásához kell a 11 számjegyű 7-es számmal kezdődő oktatási azonosítója, melyet az óvodától tud beszerezni. A "Beiratkozás az általános iskolába" fülön kell beiratkozni. Kérjük, bár nem kötelező adat, egy telefonszámot és egy e-mail címet a gyorsabb információcsere végett legyenek szívesek megadni."
A beiratkozáshoz közöljük a Kandó Téri Általános Iskola körzetéhez tartozó utcák jegyzékét. (Link)

Az Etika és Hit- és erkölcstan tantárgy választásának dátuma

  • Publikálva: 6 April 2020
  • Írta: nemja

Tisztelt Szülő!

Az EMMI rendelet 182./B § (7) bekezdésére hivatkozva tájékoztatom Önt, hogy amennyiben a következő tanévben módosítani szeretné az etika vagy a hit- és erkölcstan tantárgyra vonatkozó választását, ezt legkésőbb 2020. május 20-ig megteheti. Kérjük, a nyilatkozatot juttassa el gyermeke osztályfőnökéhez és az érintett egyházi jogi személy képviselőjéhez.

A nyilatkozat letölthető ITT.

Tisztelettel: