Kandó-kondér Party

  • Publikálva: 22 September 2015
  • Írta: nemja

Szeretettel várjuk a Kandós szülőket, gyerekeket és kollégákat 2015. szeptember 26-án (szombaton) a hagyományos Kandó-kondér Partyn!

Idei mottónk: „Vadat, halat, s mi jó falat…”

Hasznos tudnivalók:

- Sok színes program várja egész nap közösségünk kicsi és nagy tagjait, gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Egyet kiemelünk közülük az időszerűsége miatt. Ebben a tanévben ünnepli iskolánk a fennállásának 35. évfordulóját. Ebből az alkalomból szeretnénk az idei tanévben az évfordulóhoz kapcsolódó kisebb-nagyobb rendezvényt tartani, évkönyvet kiadni, stb. Természetesen ebben a dologban is szeretnénk összefogni a kedves szülőkkel, gyerekekkel, hiszen közös történelmet írunk. Ezzel kapcsolatban szeretnénk legalább egy órára összeülni azokkal, akik kaphatók az ötletelésre, hogy emlékezetes legyen mindannyiunk számára ez a 35. évforduló. Várunk tehát minden érdeklődő szülőt – lehetőleg minden osztályból legalább egy főt - a 10:30-11:30-ig tartandó workshopon. Házigazdák: Gerendi Zsolt a szülők részéről és Kiss Éva Mária az iskolát képviselve.

 

Idén is be kell tartanunk a biztonsági és törvényi előírásokat ahhoz, hogy nyugalomban és biztonságban teljen el ez a nap, amely délután 3 óráig tart.

- E nap a reggelén 7 órakor nyit az iskola, ettől az időponttól lesz lehetőség a főzéshez, vendéglátáshoz szükséges eszközök beszállítására.

- ½ 10-ig lehetnek bent a szállító járművek a nagy udvaron a főző helyek közelében, ezt követően ki kell állni az autókkal - a közlekedési szabályokat betartva - az iskolán kívülre.

- Dohányzásra kijelölt hely az iskola épületén kívül található.

- Vízvételi lehetőség az udvari falikútnál lesz.

- A földszinti mosdók állnak rendelkezésre a nap folyamán. Kérjük kedves vendégeinket és Kandós diákokat egyaránt, hogy az emeletekre ne menjenek fel, a tantermekbe sem!

- A gyerekeket 10 órától várjuk programokkal. Zsebpénzt hozzon mindenki magával lufira a lufipostához, tombolára, üvegfestéshez.

- Kerékpárok tömeges és biztonságos elhelyezését sajnos nem tudjuk sem vállalni, sem biztosítani.

- A gyerekek számára kialakított KRESZ – tanpályán csak rollerrel lehet majd közlekedni. A program után le kell tenni ezeket a járműveket, ugyanis az iskola területén nem szabad más időpontban ezzel közlekedni. 

- Az ételek minősége mellett a kialakított főzőhelyek gondosságát, esztétikusságát is értékeli majd a zsűri.

- Idén is tartunk tombolahúzást! A fődíj ismét kerékpár lesz. Köszönetünket fejezzük ki azoknak az osztályközösségeknek, amelyek már küldtek be elnyerhető ajándéktárgyakat! Másokét is várjuk szeretettel!

Mindenkinek jó szórakozást, kellemes együttlétet kívánunk!